Szarlotka Do Góry Nogami
Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 334 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,11 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, mąkę, mielony cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj ciasto jabłkowe bez jajek do góry nogami / ciasto jabłkowe do góry nogami, Szarlotka Pieczone Pączki, oraz Batony Z Masłem Jabłkowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce połącz orzechy pekan, brązowy cukier i masło; rozprowadź na natłuszczonym 9-calowym. talerz do ciasta.
Rozwałkuj jedno ciasto, aby pasowało do talerza do ciasta; umieść na mieszance pekan. Przycinaj ciasto nawet krawędzią talerza.
W małej misce ubij serek śmietankowy, ser cheddar, 1 łyżkę cukru i wanilię do zmiksowania; rozprowadzić na cieście. W dużej misce wymieszać jabłka, mąkę, sok z cytryny, cynamon, imbir i pozostały cukier; polać mieszanką serów.
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do wierzchu ciasta; umieść na nadzieniu. Wykończenia, uszczelnienie i flet krawędzie.
Wytnij rozcięcia na górze.
Piec w temperaturze 375° przez 45-50 minut lub na złoty kolor. Ostudzić przez 5 minut przed odwróceniem na talerz do serwowania.