Szarlotka bez skórki z lodami waniliowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj szarlotki bez skorupy z lodami Vanillan. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 237 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 81 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz lody waniliowe, mielony cynamon, sok z pomarańczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Szarlotka bez skórki z lodami waniliowymi, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.
Instrukcje
W średnim ogrzanym patelni dodać masło, a następnie dodać jabłka. Gotować przez około 2 do 5 minut, a następnie dodać cynamon, brązowy cukier i sok pomarańczowy. Obróć jabłka wokół, aby upewnić się, że wszystkie są powlekane. Gotować kolejne 5 minut, aż jabłka będą miękkie i karmelizować.
Podawać na ciepło z gałką lodów waniliowych.