Szarlotka bez skórki z lodami waniliowymi

Szarlotka bez skórki z lodami waniliowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj szarlotki bez skorupy z lodami Vanillan. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 237 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 81 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz lody waniliowe, mielony cynamon, sok z pomarańczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Szarlotka bez skórki z lodami waniliowymi, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.

Instrukcje

1
W średnim ogrzanym patelni dodać masło, a następnie dodać jabłka. Gotować przez około 2 do 5 minut, a następnie dodać cynamon, brązowy cukier i sok pomarańczowy. Obróć jabłka wokół, aby upewnić się, że wszystkie są powlekane. Gotować kolejne 5 minut, aż jabłka będą miękkie i karmelizować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Podawać na ciepło z gałką lodów waniliowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody WanilioweLody Waniliowe

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn