Szampański Poncz Jamesa Bearda
Szampański Poncz Jamesa Bearda może być właśnie tym napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 140 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Sylwester. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, cukier, cointreau i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 28 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj James Beard ' s Romaine Souffle, Zupa czosnkowa Jamesa Bearda, oraz Przyjemny makaron Jamesa Bearda dla podobnych receptur.
Instrukcje
Delikatnie wymieszać cukier, sok z cytryny, sok pomarańczowy, koniak, Cointreau, Champange i skórkę z cytryny w dużej misce ponczu. Wyluzuj.
Udekoruj miskę ponczu plastrami ogórka i ustaw miskę na łóżku z kruszonym lodem.