Szalupy z fasoli i wołowiny
Fasola i wołowina Shaloupias jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 663 kalorie. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, fasolę pinto, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 17 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ciasto z wołowiną i fasolą, Trzy Fasolowo-wołowe Chili, oraz Zapiekanka Z Wołowiną I Fasolą.
Instrukcje
W wolnej kuchence, połączyć gotowane ziarna pinto z kostkami bulionu i wystarczająco dużo wody, aby prawie wypełnić kuchenkę.
Niech gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.
Na dużej patelni, brązowa wołowina z solą, pieprzem i cebulą.
Dobrze odcedzić i odstawić.
Złożyć w następujący sposób: każdą tortillę wymieszać z wołowiną, serem i ladelą fasoli z sokiem z powolnej kuchenki. Top z preferowanych dodatków według uznania i służyć.