Szalony Pyszny Pieczeń Z Indyka

Szalony Pyszny Pieczeń Z Indyka
Szalony pyszny pieczeń z indyka zajmuje około 55 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,18 USD za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 240 kalorii, 24g białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Mieszanka pasków papryki, włoskiej bułki tartej, mielonego indyka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 64%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Szalona Pyszna Szarpana Wieprzowina, Crazy Delicious Beef Enchiladas, oraz Szalone Pyszne Naleśniki Z Jagodami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Przykryj blachę do pieczenia folią aluminiową. Spryskaj folię nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Puree z papryki w blenderze na gładką masę; wlać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj indyka i bułkę tartą do miski; wymieszać. Uformuj mieszankę z indyka w bochenek i ułóż na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nie będzie już różowy w środku, 45 do 60 minut. Termometr z natychmiastowym odczytem włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Cabernet Sauvignon i Zinfandel to świetny wybór na pieczeń z indyka. Pieczeń będzie działać z wieloma czerwonymi winami. Polecamy coś odważnego i owocowego, jak Cabernet Sauvignon lub Zinfandel. Jednym z win, które można spróbować, jest Lyeth Cabernet Sauvignon. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Lyeth Cabernet Sauvignon
Lyeth Cabernet Sauvignon
Jest to złożone wino o kuszących aromatach, które są natychmiast widoczne, gdy leje się z butelki do szklanki. Wino o głębokim szkarłatnym kolorze rozprowadza się po podniebieniu warstwami wiśni, jagód i kakao.Ten Cabernet Sauvignon ma ładną strukturę garbników i doskonale komponuje się z grillowanymi mięsami i twardymi serami, takimi jak Parmigiano i Romano.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn