Szafran Rybny Chowder
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Szafran ryb Chowder spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 1278 kalorii, 63g białka, oraz 99g tłuszczu na porcję. Na $6.97 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, mintaja, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pół & pół kremu można śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Szafran Małż I Kukurydza Chowder, Zupa z dorsza z szafranem i ziemniakami Fingerling, oraz Placek rybny z zacierem szafranowym.
Instrukcje
W dużym rondlu, na średnim ogniu, roztopić masło i szybko dodać cebulę. Gotuj do przezroczystości.
Dodaj wszystkie ryby do garnka (ryby mogą być gotowane lub surowe)wraz z wodą. Doprowadzić do delikatnego wrzenia i zmniejszyć ogień, gotując pod przykryciem, przez około 15-20 minut, dodając więcej wody, jeśli to konieczne. to da Ci bogaty zasób ryb.Odmierz 2 szklanki rybnego stada, odkładając pozostałe do wykorzystania w przyszłości. Jeśli nie masz wystarczająco dużo zapasów, dodaj wodę do znaku 2 filiżanek i zwróć ją do garnka z rybą itp.
Dodaj pół i pół, delikatnie mieszając, aby nie rozbijać ryby.
Posypać solą i pieprzem. Pozwól tej mieszance gotować kolejne 15-20 minutes.At pod koniec czasu gotowania, mieszać w szafran, więcej może być dodany do bogatszego smaku.UWAGA: jeśli chcesz grubszy chowder, wymieszać mąkę i pastę z wodą i dodać do pożądanej konsystencji. Aby uzyskać cieńszą zupę, dodaj resztki ryb lub wodę.
Podawać na gorąco wraz z kawałkami chrupiącego chleba i dużą ilością masła!
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.