Syrop Z Trawy Cytrynowej

Syrop z trawy cytrynowej może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka łodyg trawy cytrynowej, sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Herbata mrożona z trawy cytrynowej i imbiru, Rosół Z Trawy Cytrynowej, oraz Rosół Z Trawy Cytrynowej.
Instrukcje
Połączyć cukier, sól i 3/4 szklanki wody w małym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści.
Przyciąć oba końce łodyg trawy cytrynowej i usunąć grube zewnętrzne liście.
Pokroić na 3-calowe kawałki i zmiażdżyć, aby rozbić włókna.
Umieścić trawę cytrynową w mieszaninie cukru i odstawić 30 minut.
Przelać do szklanego pojemnika; przykryć i schłodzić na noc. Szczep syrop, odrzucając trawę cytrynową. (Mogą być wykonane do 1 tygodnia wcześniej.)