Syrop Z Jeżyn

Syrop Z Jeżyn
Syrop z jeżyn może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, sok z cytryny, syrop klonowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Syrop Z Jeżyn, Syrop Z Jeżyn, oraz Naleśniki pełnoziarniste z syropem jeżyn dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu zagotować jeżyny, sok z cytryny i cukier. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż jagody zmiękną, a soki lekko zagęszczą, 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
JagodyJagody
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia; wymieszać z syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
3
Lekko ostudzić przed podaniem.
4
DO AHEAD: syrop może być wykonany 1 dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
5
Schłodzić; przykryć i schłodzić.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn