Syrop Rumowy

Syrop Rumowy
Syrop z rumu może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na napoje. Ten przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 505 kalorii, 0g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Mieszanka cukru, masła, rumu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Syrop kakaowy {lub domowy syrop czekoladowy}, oraz Roztwór Syropu: Domowy Syrop Klonowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w rondlu 2-quart na małym ogniu; wymieszać z rumem, likierem i cukrem. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 5 minut lub aż syropy. (Nie przegotować.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ochłoń.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn