Syrop pomarańczowy i grejpfrutowy
Syrop pomarańczowy i grejpfrutowy jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 160 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sekcje grejpfruta, sekcje pomarańczowe, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Syrop Grejpfrutowo-Miodowy, Kompot grejpfrutowy w syropie rozmarynowym, oraz Syrop Klonowy-Cynamon Pieczony Grejpfrut dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki połączyć w dużym rondlu, mieszając trzepaczką; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować, bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 238 (około 25 minut).
Wyjąć z ognia; odstawić 10 minut.
Dodać pomarańcze i grejpfruty, delikatnie mieszając.