Syrop Lodowy Czekoladowy
Syrop z lodów czekoladowych to deser bezglutenowy . Ten przepis jest dla 20 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 15 g tłuszczu i łącznie 294 kalorie . Za 47 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Będzie hitem na Twoim letnim wydarzeniu. Mieszanka cukru, odparowanego mleka, lodów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 27% . Ta ocena nie jest taka niesamowita. Lody sernikowe z syropem mango , Jak zrobić lody bez maszynki do lodów i Deserowe krążki jabłkowe z syropem cynamonowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozpuść czekoladę i masło w kuchence mikrofalowej; mieszaj, aż do uzyskania gładkiej masy.
Przełożyć do małego rondelka.
Dodawaj cukier na przemian z mlekiem, stale mieszając. Gotuj przez 15 minut, często mieszając.
Podawać na ciepło z lodami. Resztki schłodzić.