Sycylijski makaron z Miecznikiem, koprem, miętą i bułką tartą

Sycylijski makaron z Miecznikiem, koprem, miętą i bułką tartą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sycylijskiego makaronu z Miecznikiem, koprem włoskim, miętą i bułką tartą. Na 4,34 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 926 kalorii, 36g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz stek z miecznika, koszerną sól i pieprz, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Makaron sardynki po sycylijsku z bułką tartą, Sfincione (sycylijska Pizza noworoczna z bułką tartą, cebulą i Caciocavallo), oraz Sałatka z kopru sycylijskiego i pomarańczy z czerwoną cebulą i miętą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Na szerokiej, nieprzywierającej patelni podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać bułkę tartą, migdały i nasiona kopru włoskiego, doprawić solą i pieprzem. Tosty, często mieszając, aż złoty i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
3
Wyjąć do miski i odstawić, a następnie wytrzeć patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Połączyć czosnek, koper włoski, koper włoski liści i mięty w misce robota kuchennego. Pulsuj do mniej więcej posiekanego, 6 do 8 krótkich impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Powrót patelni na średnim ogniu i dodać 1 łyżkę oleju. Doprawić rybę solą i pieprzem. Gdy olej mieni się, dodać rybę i gotować, obracając raz, aż po prostu gotowane przez i nieprzezroczyste w środku, około 5 minut w sumie (mniej więcej w zależności od grubości).
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Wyjąć na talerz i odstawić.
7
Powrót patelni na średnim ogniu i dodać pozostałą oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Podgrzać do połysku, następnie dodać posiekany czosnek, koper włoski i zioła na patelnię, doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając, aż Koper zmięknie, ale nie rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Dodać pomidory i podgrzać. Użyj masher ziemniaczany rozbić pomidory. Doprowadzić do duszenia, przykryć, i gotować, aż sos jest zmniejszona, ale nadal masywny, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
10
Podczas gdy sos simmers, gotować makaron w osolonej wodzie aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
11
Usuń skórę z miecznika i z grubsza posiekaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
12
Dodaj do sosu pomidorowo-koprowego, wraz z odsączonym makaronem. Doprowadzić do duszenia i gotować przez 1 minutę, aby makaron wchłonąć SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
13
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i podawać z mieszaniną bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia71
Magazyn