Sycylijski faszerowany miecznik z sosem pomidorowo-wiśniowym

Sycylijski faszerowany miecznik z sosem pomidorowo-wiśniowym
Sycylijskie Nadziewane miecznik z sosem pomidorowym Cherry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,39 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 718 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz, kapary i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron z miecznika i sosem pomidorowo-wiśniowym, Miecznik, boczek i kebaby z pomidorów wiśniowych, oraz Miecznik Sycylijski-Styl.

Instrukcje

1
Na powierzchni roboczej pokrój stek z miecznika na pół w poprzek, a następnie pokrój każdą połowę poziomo na cztery plastry o wymiarach 5 na 3 cale. Delikatnie Funt plastry 1/8 cala grubości. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
2
W żaroodpornej misce namoczyć rodzynki w gorącej wodzie, aż zmiękną, około 10 minut, a następnie odcedzić. Na małej patelni, toast orzeszki piniowe na umiarkowanym ogniu, potrząsając patelnią, aż lekko rumiane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W płytkim naczyniu namoczyć chleb w winie i wywarze rybnym przez 10 minut. Delikatnie wycisnąć chleb prawie do sucha. Drobno posiekać chleb i przenieść do miski. Delikatnie wymieszać po 2 łyżki rodzynek i orzechów piniowych, 2 łyżki kopru włoskiego, 2 filety anchois, 1 łyżkę kaparów, parmezan, cynamon i gałkę muszkatołową. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SardeliFilety Z Sardeli
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Stado RybStado Ryb
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ułóż plastry miecznika na powierzchni roboczej i doprawić solą i pieprzem. Łyżka około 1/4 szklanki nadzienia w środku każdego plasterka i zwinąć jak cygaro, składając po bokach, jak idziesz. Zabezpiecz rolki wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
MiecznikMiecznik
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
5
Na dużej patelni, ciepła 1/4 cala oliwy z oliwek. Lekko pogłębić miecznik rolki w mące, wytrząsając nadmiar. Smażyć 4 bułki na umiarkowanie wysokim ogniu, aż złoty kolor będzie brązowy, około 2 minut na stronę; przenieść na talerz. Powtórz z pozostałymi rolkami. Wytrzyj patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
MiecznikMiecznik
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Na tej samej patelni podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Dodaj pokruszoną czerwoną paprykę, pozostały filet anchois i 1 łyżeczkę kaparów i gotuj przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Filety Z SardeliFilety Z Sardeli
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
8
Dodać pomidory koktajlowe i pokruszone pomidory i gotować na małym ogniu, aż zgęstnieje, o 15 protokół. Wymieszać Oliwki, 1 łyżkę liści kopru włoskiego i pozostałą 1 łyżkę orzechów piniowych i rodzynek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
9
Do sosu dodać bułki z miecznika. Przykryć i dusić na małym ogniu, obracając rolki kilka razy, aż do ogrzania przez, o 3 protokół. Ustaw 2 rolki na każdym talerzu, Usuń wykałaczki i łyżka trochę sosu na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
10
Udekoruj pozostałą 1 łyżką liści kopru włoskiego i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone

Składniki

3filetyfilety z sardeli, pureefilety z sardeli, puree227Orzechy dowolne (posiekane)Gruboziarnisty włoski chleb, Skórki usunięte, pokrojone w 1-calową kostkęGruboziarnisty włoski chleb, Skórki usunięte, pokrojone w 1-calową kostkę2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipomidory pokruszone w puszkachpomidory pokruszone w puszkach1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kapary odsączonekapary odsączone340Orzechy dowolne (posiekane)pomidory koktajlowe, ćwiartowanepomidory koktajlowe, ćwiartowane1szczyptaSzczypta cynamonuSzczypta cynamonu1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwywar rybny lub sok z małży w butelkachwywar rybny lub sok z małży w butelkach0(może być lub przeglądać)kruszony czerwony pieprzkruszony czerwony pieprz1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigrubo posiekane liście kopru włoskiegogrubo posiekane liście kopru włoskiego4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMąka uniwersalna, do pogłębianiaMąka uniwersalna, do pogłębiania1szczyptaSzczypta świeżo startej gałki muszkatołowejSzczypta świeżo startej gałki muszkatołowej2(zima)oliwa z oliwek extra virgin, plus więcej do smażeniaoliwa z oliwek extra virgin, plus więcej do smażenia596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwki Ounces Gaeta, pestkowe i grubo posiekaneoliwki Ounces Gaeta, pestkowe i grubo posiekane1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeżo starty parmezanświeżo starty parmezan3(zima)1 (12 uncji) opakowanie sera Brie1 (12 uncji) opakowanie sera Brie3(zima)1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1 laska cynamonu (1-1/2 cala)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz680Orzechy dowolne (posiekane)stek z miecznika bez skóry, cięty o grubości 2 cmstek z miecznika bez skóry, cięty o grubości 2 cm

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn