Swanson ® duszona wołowina z szalotką i pieczarkami
Swanson® duszona wołowina z szalotką i grzybami może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 39g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Mieszanka octu balsamicznego, pieczeń wołowa chuck pot, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Duszona wołowina z szalotką i pieczarkami, Duszona Wołowina I Grzyby, oraz Duszona wołowina z pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę posmarować mąką.
Rozgrzać masło w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i gotować, aż będzie dobrze rumiane ze wszystkich stron.
Dodaj szalotki na patelni. Gotować przez 10 minut lub aż będą miękkie. Wymieszać bulion, pomidory, ocet i cukier i podgrzać do wrzenia. Powrót wołowiny na patelnię. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 1 1/2 godziny.
Dodaj marchew i grzyby na patelni. Gotować przez 30 minut lub aż marchewki będą miękkie.
Usuń wołowinę i warzywa z patelni.
Zwiększyć ciepło do wysokiej. Gotować przez 10 minut lub do momentu zgęstnienia mieszaniny. Powrót wołowiny i warzyw na patelnię. Sezon według życzenia.
Posypać natką pietruszki i skórką z cytryny.