Suwaki z kurczakiem i serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj suwaków z kurczakiem i serem. Jedna porcja zawiera 441 kalorii, 23G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, wieku cheddar, kiełki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Piwo Ser Kurczak Precel Suwaki, Suwaki z kurczaka i sera pleśniowego Buffalo, oraz Suwaki z kurczaka Buffalo z serem pleśniowym Coleslaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nałożyć średni rondel sprayem do gotowania. Na patelni na średnim ogniu ugotować bellpepper, cebulę i czosnek, mieszając, 3 minuty.
Dodać kurczaka, sos barbecue, chipotlesand 1/4 szklanki wody; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż kurczak osiągnie temperaturę wewnętrzną 165°: F, 25 do 30 minut.
Wyjąć z sosu; umieścić na talerzu do ostygnięcia przez 5 minut.Użyj widelca, aby wyciągnąć mięso z kości i rozdrobnić; powrót Topan mięsa i wrzucić do herbu z sosem.
Rozgrzać piekarnik do 204°. Openbuns i ustawić na blasze pokrytej folią. Rozprowadzać równomiernie pomiędzy dolną połowę każdej bułki (około 2 łyżki na bułkę); na wierzchu po 2 łyżki sera.
Piec, aż ser topi się i pęcherzyki, 4 do 5 protokół. Wierzch z pomidorami, kiełkami i kapturkiem; podawać natychmiast.