Suwaki jagnięce i Feta z miętowymi Aioli

Suwaki jagnięce i Feta z miętowymi Aioli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj suwaki jagnięce i Feta z miętowymi Aioli. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 1,13 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 282 kalorii, 14g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Mieszanka sera feta, czosnku, musztardy w proszku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 24 minuty. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Greckie suwaki z Fetan Aioli, Kotlety jagnięce z miętą Aïoli, oraz Kotlety jagnięce parmezanowo-ziołowe z miętą Aioli dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do pośredniego ogrzewania, niskie ustawienie, około 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
W średniej misce dodaj jagnięcinę, czosnek, czerwoną cebulę i fetę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Posyp solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
5
Dobrze wymieszaj rękami. Uformuj mieszaninę w 16 małych pasztecików (o średnicy około 2 1/2 cala i grubości 1 1/4 cala). Użyj palca wskazującego, aby wcisnąć płytki wgłębienie w środek każdego pasztecika. Przykryj i wstaw do lodówki, aż będzie gotowy do grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
W małej misce wymieszaj ocet balsamiczny, melasę z granatów i sos sojowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melasa Z GranatówMelasa Z Granatów
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Posmaruj ręcznik papierowy olejem rzepakowym i kilkakrotnie wytrzyj ruszty grillowe, aby dobrze posmarować olejem. Natychmiast połóż placki na grillu (dołek do dołu) i gotuj przez 8 minut. Odwróć, podlać blaty mieszanką balsamiczną i gotować jeszcze przez 4 do 6 minut (lub do 130 stopni F dla średnio wysmażonych i 140 stopni F dla średnich).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Wyjmij z grilla i ułóż na Hawajskich słodkich bułkach lub bułkach ziemniaczanych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hawajska BułkaHawajska Bułka
Rolada ZiemniaczanaRolada Ziemniaczana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Dodaj 2 plastry ogórka i łyżeczkę mięty Aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
AioliAioli
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
10
Podawać przyozdobione listkami mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
11
Zmiel czosnek, a następnie posyp solą na wierzchu i kontynuuj mielenie i rozbijanie soli w czosnku, aby uzyskać pastę. W małej misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze zmiksuj żółtka, pastę czosnkową, sok z cytryny i musztardę w proszku. Powoli dodawaj oliwę z oliwek do mieszanki żółtkowej bardzo powolnym, stałym strumieniem, aż mieszanina zostanie zemulgowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mięso MieloneMięso Mielone
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Dodaj świeżą miętę i pieprz i pulsuj, aż się włączy. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejogórek, obrany i pokrojony cienki papierogórek, obrany i pokrojony cienki papier2żółtka jaj, jeśli to możliwe, organiczneżółtka jaj, jeśli to możliwe, organiczne596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiextra light, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaextra light, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipokruszony ser fetapokruszony ser feta596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana świeża miętaposiekana świeża mięta1zostawićŚwieża mięta, do dekoracjiŚwieża mięta, do dekoracji2(może być lub przeglądać)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy4goździki1 pomarańcza, skórka1 pomarańcza, skórka680Orzechy dowolne (posiekane)mielona jagnięcinamielona jagnięcina16Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo popękany czarny pieprzSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprz11 funt cukinii,świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1(może być lub przeglądać)musztarda w proszkumusztarda w proszku0(może być lub przeglądać)świeżo popękany czarny pieprzświeżo popękany czarny pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)melasa z granatówmelasa z granatów16smallsHawajskie słodkie bułki lub bułki ziemniaczaneHawajskie słodkie bułki lub bułki ziemniaczane596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula czerwona drobno pokrojona w kostkęcebula czerwona drobno pokrojona w kostkę0(może być lub przeglądać)świeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych
TrudnośćTwardy
Gotowe W24 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn