Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj suwaki jagnięce i Feta z miętowymi Aioli. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 1,13 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 282 kalorii, 14g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Mieszanka sera feta, czosnku, musztardy w proszku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 24 minuty. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Greckie suwaki z Fetan Aioli, Kotlety jagnięce z miętą Aïoli, oraz Kotlety jagnięce parmezanowo-ziołowe z miętą Aioli dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do pośredniego ogrzewania, niskie ustawienie, około 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
W średniej misce dodaj jagnięcinę, czosnek, czerwoną cebulę i fetę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Dobrze wymieszaj rękami. Uformuj mieszaninę w 16 małych pasztecików (o średnicy około 2 1/2 cala i grubości 1 1/4 cala). Użyj palca wskazującego, aby wcisnąć płytki wgłębienie w środek każdego pasztecika. Przykryj i wstaw do lodówki, aż będzie gotowy do grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
W małej misce wymieszaj ocet balsamiczny, melasę z granatów i sos sojowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melasa Z Granatów
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Posmaruj ręcznik papierowy olejem rzepakowym i kilkakrotnie wytrzyj ruszty grillowe, aby dobrze posmarować olejem. Natychmiast połóż placki na grillu (dołek do dołu) i gotuj przez 8 minut. Odwróć, podlać blaty mieszanką balsamiczną i gotować jeszcze przez 4 do 6 minut (lub do 130 stopni F dla średnio wysmażonych i 140 stopni F dla średnich).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Kasztany Wodne, Julienne
8
Wyjmij z grilla i ułóż na Hawajskich słodkich bułkach lub bułkach ziemniaczanych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hawajska Bułka
Rolada Ziemniaczana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
9
Dodaj 2 plastry ogórka i łyżeczkę mięty Aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin
Aioli
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
10
Podawać przyozdobione listkami mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
11
Zmiel czosnek, a następnie posyp solą na wierzchu i kontynuuj mielenie i rozbijanie soli w czosnku, aby uzyskać pastę. W małej misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze zmiksuj żółtka, pastę czosnkową, sok z cytryny i musztardę w proszku. Powoli dodawaj oliwę z oliwek do mieszanki żółtkowej bardzo powolnym, stałym strumieniem, aż mieszanina zostanie zemulgowana.