Surówka Z Buraków Z Orzechami Włoskimi I Kozim Serem
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Surowa Sałatka z buraków z orzechami włoskimi i kozim serem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 12g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz buraki, orzechy włoskie, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z buraków z kozim serem i orzechami włoskimi, Sałatka z buraków z orzechami włoskimi i kozim serem, oraz Sałatka z buraków i koziego sera z kandyzowanymi orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Buraki i cebulę pokroić na ostrzu mandoliny julienne, lub zetrzeć na tarce pudełkowej, jeśli nie masz mandoliny. (Jeśli nie masz, choć, jesteś naprawdę brakuje! Całkiem przyzwoite są dość tanie w Pearl River Mart.)
Buraki, cebulę, orzechy włoskie, skórkę pomarańczową i szalotkę połączyć w średniej bowl.In w małej misce ubić ocet sherry, oliwę z oliwek, musztardę, sól i pieprz.
Wlać sos na sałatkę i wrzucić delikatnie połączyć.Podziel sałatkę na talerze i top z pokruszonym kozim serem, jeśli używasz.