Surowy Chiński Makaron Konopny I Cukinia
Przepis surowy Chiński makaron konopny i cukinia jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.03 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz miso, ginger, tamari i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Brownies Z Surowych Nasion Konopi, Surowy kluski z cukinii z Pesto z nasion konopi, oraz Surowy Chiński Makaron Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść makaron i mieloną paprykę (s) W dużej misce i wrzucić.Wymieszać wszystkie pozostałe składniki razem, z wyjątkiem nasion konopi.
Wlać sos do szklanego słoika i wymieszać z nasionami konopi.Tuż przed podaniem, wlać około 1/2 szklanki sosu na makaron blend i wrzucić do wymieszania.
Dodaj więcej sosu w razie potrzeby.Przechowuj pozostały sos w szklanym słoiku i używaj jako dip do warzyw lub dressing do sałatki.