Surowe Ciasto Czekoladowe
Need a deser bezglutenowy i bezmleczny? Surowe ciasto czekoladowe może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz Syrop z agawy, znakomite awokado, mleko migdałowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Raw Power Bowls, Brownies Z Surowych Nasion Konopi, oraz Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do skorupy: lekko posmaruj patelnię tortową o wymiarach 9 na 13 cali. Włóż wszystkie orzechy i sól do robota kuchennego i zmiksuj do delikatnej konsystencji.
Dodaj 1 szklankę masła kokosowego, 1 szklankę syropu z agawy i surowe kakao w proszku i wymieszaj. Wcisnąć mieszaninę orzechów do przygotowanej patelni.
Połącz wszystkie składniki i ubijaj mikserem ręcznym, aż będą gładkie.
Wlać nadzienie na wierzchu skorupy i wygładzić.
Umieścić w lodówce na 2 godziny lub do firmy.