Surówka z czerwonej kapusty i kopru włoskiego
Surówka z czerwonej kapusty i kopru włoskiego to dodatek, który służy 4. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką kapustę, majonez, szalotkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i całe 30 dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zrobić surówkę z kapustą czerwoną, Surówka Z Czerwonej Kapusty I Marchwi, oraz Zrobić surówkę z kapustą czerwoną.
Instrukcje
Umieść wszystkie warzywa w misce, a następnie dobrze Wrzuć. Wymieszać z majonezem, aby pokryć sałatkę, a następnie doprawić dużą ilością czarnego pieprzu i odrobiną soli. Wszelkie resztki można przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do dwóch dni.