Super łatwa sałatka ze szpinakiem i czerwoną papryką

Super łatwa sałatka ze szpinakiem i czerwoną papryką może być tylko bezglutenowy i pierwotny przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 12g tłuszczu i w sumie 128 kalorii. Ten przepis służy 6. Za 76 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 77 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę polubiło ten hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Mieszanka młodego szpinaku, octu ryżowego, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 98%. Ten wynik jest ogromny. Podobne przepisy obejmują Ciepła sałatka z ciecierzycy, czerwonej papryki i szpinaku z Harissą, Bakłażan, Czerwona Papryka I Fontina Panini Z Sałatką Ze Szpinaku, oraz Sałatka z ziemniaków, szpinaku i czerwonej papryki z ciepłym winegretem z bekonu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj Młody szpinak, czerwoną paprykę i parmezan.
W małej misce wymieszaj oliwę z oliwek i ocet ryżowy. Wymieszaj z mieszanką szpinaku dla dzieci i podawaj.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sałatka w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Kumeu River Hunting Hill Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 60 dolarów za butelkę.
![Kumeu River Hunting Hill Chardonnay]()
Kumeu River Hunting Hill Chardonnay
To wino ma pachnące aromaty kwiatu cytryny / limonki na nosie, które są typowe dla uroczych perfum z owoców uprawianych w Hunting Hill. Rocznik 2013 został dotknięty wiosennymi przymrozkami, a kolejne plony były w przybliżeniu o połowę mniejsze niż zwykle. Lato było jednym z najlepszych w historii, a winogrona były pięknie czyste, dojrzałe i intensywnie aromatyzowane, tworząc wino o intensywnej koncentracji i złożoności, które będzie bardzo długowieczne.