Super-Toskańska Zupa Z Białej Fasoli
Super-toskańska zupa z białej fasoli to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 450 kalorii, 23G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz wino, pieprz, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Toskańska Zupa Z Białej Fasoli, Toskańska Zupa Z Białej Fasoli, oraz Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-quart rondel lub holenderski piekarnik, gotować boczek, cebula, seler, marchew i 2 ząbki czosnku na średnim ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodać fasolę, liść laurowy, Wino i bulion; przykryć i gotować 20 do 25 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Wyjąć z ognia; schłodzić około 15 minut.
Tymczasem, w 8-calowej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu 1 minutę.
Dodaj 1 łyżkę posiekanego czosnku; gotuj od 3 do 5 minut, często mieszając, aż czosnek zacznie brązowieć. Zamieszać w płatki czerwonej papryki; gotować kilka sekund. Wymieszać z bazylią; gotować, aż bazylia zwiędnie.
Usunąć liść laurowy z mieszanki fasoli.
Wlać mieszaninę do robota kuchennego; przykryć i puree. Powrót do rondla; wymieszać z solą i pieprzem. Dusić na średnim ogniu 5 do 10 minut, często mieszając, aż do całkowitego ogrzania.
Zupa z kadzi do poszczególnych misek zupy. Top każdy z mieszaniny bazylii.