Super Duper muffinki z cukinii to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako niedrogi posiłek poranny. Jeśli masz zmielony cynamon, jajka, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Super-Duper Chili, Super Duper Guacamole Burgers, oraz Kanapki Z Tuńczykiem Super-Duper dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smarować i mąki muffin pan, lub użyć wkładki papierowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na Muffinki
Piekarnik
2
W dużej misce połączyć mąkę i cukier. Wymieszaj proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Cynamon
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pokroić w skrócenie, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Zrób studnię w środku i wlej mleko, jajka, cukinię i wanilię. Złożyć orzechy włoskie. Napełnij kubki muffin 2/3 do 3/4 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Cukinia
Wanilia
Orzechy Włoskie
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
4
Wierzch posypać brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.