Sunny ' S Holiday Pasternak Puree
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Sunny ' S Holiday Pasternak Puree może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, sól, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Puree Z Pasternaku, Puree Z Pasternaku, oraz Purée Z Pasternaku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Na blachę do pieczenia wrzucić pasternak, czosnek i oliwę i doprawić solą, do smaku. Piecz, aż krawędzie będą złote i karmelizowane, około 20 do 25 minut. Jeśli kontrola podczas pieczenia ujawnia, że dno pasternaku gotuje się szybciej niż góra, daj im rzut i zwróć blachę do piekarnika.
Gdy pasternak i czosnek są prażone, umieścić je w maszynce z masłem, 1/4 szklanki ciężkiej śmietany i szczyptą gałki muszkatołowej. Zmiksuj mieszaninę na gładką masę i w razie potrzeby dodaj trochę więcej śmietany. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Przełożyć puree do miski i podawać.