Sunny ' s Butter Pecan Ice Cream
Sunny ' s Butter Pecan Ice Cream może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 3329 kalorii, 69g białka, oraz 223g tłuszczu na porcję. Na $7.88 za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka maślanki, sól, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 42 minuty. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Podwójne Lody Z Masłem Orzechowym, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Masło Orzechowe Brandy Lody Z Ice Cream Happy Hour dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni saute, roztopić masło, a następnie dodać brązowy cukier, sól, i pekan, w tej kolejności, z mieszaniem między każdym. Mieszaj na średniej wysokości w postaci pęcherzyków i nadal mieszaj, aż cukier rozpuści się jak najwięcej, a powłoka na pekanach stanie się lepka, od 6 do 8 minut.
Wyjąć z ognia i rozprowadzić mieszaninę na blasze do ostygnięcia. Przechowywać w lodówce przez około 10 minut.
W międzyczasie w misce ubijamy śmietanę, maślankę, słodzone mleko skondensowane, mleko odparowane i ekstrakt waniliowy. Użyj szpatułki, aby uwolnić orzechy pekan z schłodzonego arkusza.
Zdobądź fantazję i włóż ją do domowej Maszyny do lodów i przygotuj zgodnie z instrukcjami producenta.
Umieścić w szczelnym pojemniku 2-kwartowym i zamrozić przez co najmniej 5 godzin, mieszając co 30 minut przez pierwsze 2 godziny, a następnie co godzinę przez kolejne 3 godziny.
Dodaj 2 szklanki lodu i 1/2 szklanki grubej soli morskiej do dużego plastikowego pojemnika do przechowywania.
Wlać mieszaninę lodów do plastikowej torby do przechowywania o pojemności 1 galona i zamknąć, wyciskając jak najwięcej powietrza.
Umieść tę torbę w plastikowym pojemniku i przykryj pokrywką. Energicznie wstrząsać przez 10 do 15 minut.
W razie potrzeby dodaj więcej lodu i soli w połowie cyklu wirowania. Zależy od tego, jak się trzęsiesz! Po wytrząsaniu i sprawdzeniu odpowiedniej tekstury lodów wyjmij torbę z pojemnika i szybko spłucz w zimnej wodzie. Otwórz i wyjmij lody lub Wytnij dziurę w rogu torby i wyciśnij ją.