Summer Squash Sandwich Stackers
Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 19 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna pieprzu, dyni, sól do marynowania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 130 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Steak Sandwich Stackers, Chicken Salad Club Sandwich Stackers, oraz Grillowana Letnia Kanapka Z Squashem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć i pokroić dynię letnią w plastry grubości 1/4 cala (mandolina to marzenie o takiej pracy). Odstawić.
Połącz biały ocet z marynowaną solą z 1 szklanką wody i zagotuj.
Umieść 2 plasterki cytryny na dnie słoika.
Dodać nasiona gorczycy, kopru i pieprzu.
Pakuj plastry squasha do słoika, wprowadzając je tak mocno, jak to tylko możliwe. Powinieneś być w stanie dostać cały Funt squasha do słoika.
Powoli wlać gorącą solankę do słoika nad dynią, pozostawiając 1/2 cala headspace.
Delikatnie stuknąć w słoik, aby usunąć pęcherzyki powietrza i w razie potrzeby dodać więcej solanki.
Górny słoik z pozostałymi dwoma plastrami cytryny i nałożyć pokrywkę i pierścień.
Niech słoik siedzieć na blacie, aż ostygnie. Gdy słoik jest chłodny, wstawić do lodówki.
Ogórki można jeść w ciągu 48 godzin i utrzymają się do 2 miesięcy.