Summer Squash au Gratin

Summer Squash au Gratin
Lato Squash Au Gratin może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz latem squash, bułka tarta, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Summer Squash au Gratin, Summer Squash Au Gratin, oraz Letnia Gratina Do Squasha dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pokroić każdą dynię na pół wzdłuż; pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
3
Umieść plastry squasha, cebulę i paprykę w szklanym naczyniu do pieczenia 11x7 cali (2-quart) lub zapiekance 2-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
4
Dodać 1 łyżkę wody. Pokrowiec z folią do mikrofalówki, odpowietrzający jeden róg. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej 5 do 7 minut lub do crisp-tender; drenaż dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
5
Tymczasem w rondlu 2-quart, gotować biały sos wymieszać i 1 1/2 szklanki mleka zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mix SosówMix Sosów
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Zdjąć z ognia. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
7
Wlać mieszaninę cukinii w naczyniu do pieczenia; delikatnie wymieszać, aby pokryć. W małej misce wymieszać roztopione masło i bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Posypać mieszaniną cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
9
Piec 30 do 35 minut lub do bąbelków i złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn