Sum Z Salsą Z Owoców Tropikalnych

Sum Z Salsą Z Owoców Tropikalnych
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Sum z tropikalnymi owocami Salsa może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.89 za porcję. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 21g białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz filety z suma, sałatkę z owoców tropikalnych, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Sum z salsą z przyprawami owocowymi, Cajun Catfish with Fruit Salsa, oraz Salsa Z Owoców Tropikalnych są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła. Pokryć patelnię brojlerów nieprzywierającym sprayem do gotowania. Wrzucić sałatkę owocową, kukurydza, cebula, papryka chile, i kolendry w małej misce. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść rybę na przygotowanej patelni brojlerów; broil 4 minuty. Rybę obrócić, posmarować sokiem z limonki i posypać papryką. Broil aż ryby płatki łatwo widelcem; 3 do 5 dodatkowych minut. Top ryby z salsą do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn