Sum Z Mąki Kukurydzianej
Sum z mąki kukurydzianej jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 294 kalorie, 31g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz Cajun przyprawy, sos tatarski, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sum Z Mąki Kukurydzianej, Sum Z Mąki Kukurydzianej, oraz Sum Z Mąki Kukurydzianej.
Instrukcje
Połączyć mąkę kukurydzianą i czosnek w płytkim naczyniu.
Filety posmarować mlekiem; posypać przyprawami. Pogłębiać filety w mieszaninie mąki kukurydzianej, delikatnie naciskając, aby pokryć.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu; patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania.
Dodaj 2 filety na patelnię i gotuj od 5 do 6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Wyjąć filety z patelni; odstawić i ogrzać.
Wycierać kapiele z patelni papierowym ręcznikiem. Powtórz procedurę za pomocą sprayu do gotowania, pozostał 1 łyżeczka oleju i 2 filety.
Podawać z sosem tatarskim.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.