Sum Z Mąki Kukurydzianej
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Mąka kukurydziana-Crusted Sum może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 175 kalorii, 21g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz paprykę, chili w proszku, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sum Z Mąki Kukurydzianej, Sum Z Mąki Kukurydzianej, oraz Sum Z Mąki Kukurydzianej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 450º. Brojler natryskowy-stojak na patelnię z natryskiem do gotowania.
Wymieszaj mąkę kukurydzianą, bułkę tartą, chili w proszku, paprykę, sól czosnkową i pieprz.
Usunąć i wyrzucić skórę z ryb.
Pokrój rybę na 4 porcje. Lekko szczotkować opatrunek ze wszystkich stron ryby. Rybę posmarować mieszanką mąki kukurydzianej.
Umieść rybę na stojaku w patelni brojlerów.
Piec odkryte około 15 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Posypać natką pietruszki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.