Sum w skórce orzechów pekan
Potrzebujesz bezglutenowego, pierwotnego i pescatariańskiego dania głównego? Sum w skórce orzechowej może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 2 osobom. Za 3,39 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 31 g białka i 23 g tłuszczu. Mieszanka mleka, musztardy dijon, ziela koperkowego i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 79%, to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także sumy w skórce orzechów pekan, sumy w skórce orzechów pekan i sumy w skórce orzechów pekan.
Instrukcje
W płytkiej misce wymieszaj musztardę, mleko i koperek.
Umieść orzechy pekan w innej płytkiej misce. Zanurz filety w mieszance musztardowej, a następnie w orzechach pekan.
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem kuchennym.
Piec w temperaturze 425°C przez 10-12 minut lub do momentu, aż ryba będzie łatwo łuskać się widelcem.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy w przypadku suma. Ryby są tak różnorodne jak wino, dlatego trudno wybrać wino, które będzie pasować do każdej ryby. Rześkie białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsne, mocno aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, radzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "