Sum smażony na patelni z sosem tatarskim Cajun

Sum smażony na patelni z sosem tatarskim Cajun
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego suma z sosem tatarskim Cajun. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 236 kalorii, 26g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę cajun, sól, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantny Sum Z Sosem Tatarskim Cajun, Sum z mąki kukurydzianej z przyprawą Cajun i pikantnym sosem tatarskim, oraz Rock ' S smażony Sum z kreolskim sosem tatarskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Posypać rybę równomiernie przyprawą Cajun i solą. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa CajunPrzyprawa Cajun
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj 2 filety na patelnię; gotuj 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatków podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjmij rybę z patelni; utrzymuj ciepło. Wytrzeć patelnię czystą ręcznikami papierowymi; ponownie zalać sprayem do gotowania. Powtórz procedurę z pozostałymi 2 filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
5
Podczas gdy ryba gotuje, połączyć majonez i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
RybyRyby
6
Podawać mieszankę majonezu z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn