Sum Fajitas

Sum Fajitas
Sum Fajitas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 340 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka przypraw fajita, filety z sumów, tortille z mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj La Mansion ' s Chicken Fajitas-Fajitas to danie Tex Mex, które każdy lubi, Fajitas de Carne (stek Fajitas), oraz Sum Lafitte dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posypać obie strony ryby równomiernie przyprawą fajita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa FajitaPrzyprawa Fajita
RybyRyby
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj rybę do patelni; gotuj 2 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć rybę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać paprykę i kolejne 3 składniki (przez czosnek) na patelnię; gotować przez 3 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać pomidora; gotować przez 2 minuty. Wymieszać z sosem sojowym; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
PomidorPomidor
7
Dodaj rybę; gotuj 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
8
Zdjąć z ognia.
9
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka o 1 szklanka mieszanki ryb dół środka każdej tortilli; góry każdej porcji z 2 łyżki pico de gallo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
RybyRyby
10
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn