Sum Beignets Z Pikantnym Sosem Tatarskim
Sum Beignets z pikantnym sosem tatarskim jest pescatarian przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 735 kalorii, 51g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz olej roślinny, białka jaj, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest doskonałe. Spróbuj Sum kreolski z sosem tatarskim, Nuggetsy sumowe z sosem tatarskim, oraz Sum po ' Boy z jasnym sosem tatarskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety posypać równomiernie solą i 1/4 łyżeczki. Old Bay przyprawa. Ułóż filety na lekko nasmarowanym stojaku w patelni brojlerów wyłożonej folią aluminiową.
Piec w 425 przez 20 do 25 minut lub aż ryby płatki widelcem i jest nieprzezroczysty przez cały. Drobno posiekać rybę.
Cebulę, paprykę i seler ugotować w 1/2 łyżki. gorący olej w małej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 3 do 4 minut lub do miękkości.
Gotować piwo w małym rondlu na średnim ogniu 5 minut lub aż termometr rejestruje 105 do 11
Wyjąć z ognia; dodać drożdże i odstawić 5 minut.
Przenieść mieszaninę drożdży do dużej miski; wymieszać warzywa, mleko, mąkę, ostry sos, Sum, Pozostałe 1 łyżka. olej, a pozostałe 1 łyżeczka. Old Bay przyprawa.
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 30 minut.
Ubij białka ze średnią prędkością mikserem elektrycznym, aż uformują się miękkie szczyty. Złóż do mieszanki sumów.
Wlać olej roślinny na głębokość 2 cali do holenderskiego piekarnika lub frytkownicy elektrycznej; podgrzać do 36
Upuść ciasto, przez ubijanie łyżek stołowych, na gorący olej; smażyć, partiami, 3 do 4 minut lub do złotego koloru, obracając raz.
Odcedzić na stojaku drucianym nad ręcznikami papierowymi.
Podawać z sosem tatarskim i, w razie potrzeby, klinami cytrynowymi.
Uwaga: beignets ogrzewać w piekarniku 225 do 30 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.