Sukkotaż Sojowy

Sukkotaż Sojowy
Sukkotaż sojowy jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 11g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 11 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Kilka osób naprawdę lubi to Południowe danie. Jeśli masz kukurydzę z kernela, cebulę, przyprawioną sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Sukkotaż Sojowy Z Sezamem Imbir Vinaigrette, Soja Dosa: Zdrowe Sojowe Siemię Lniane Dosa, oraz Placek Sojowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj cebulę, kukurydzę i soję, i gotować, aż lekko rumiane, często mieszając. Doprawić do smaku przyprawioną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
SojaSoja
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn