Sukkotaż Sojowy

Sukkotaż Sojowy
Sukkotaż sojowy jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 11g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 11 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Kilka osób naprawdę lubi to Południowe danie. Jeśli masz kukurydzę z kernela, cebulę, przyprawioną sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Sukkotaż Sojowy Z Sezamem Imbir Vinaigrette, Soja Dosa: Zdrowe Sojowe Siemię Lniane Dosa, oraz Placek Sojowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę, kukurydzę i soję, i gotować, aż lekko rumiane, często mieszając. Doprawić do smaku przyprawioną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego
SojaSoja
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn