Sukkotasz z trzema rybami na parze
Przepis Succotash z trzema gotowanymi na parze rybami jest gotowy w około 2 godziny i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 288 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka kukurydzy, ryby, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cała Ryba Gotowana Na Parze, Chińska Ryba Na Parze, oraz Podstawowe Ryby Gotowane Na Parze.
Instrukcje
Pokrój ziarna kukurydzy z kolb do miski.
Dużą łyżką zeskrobać mleko z kolby do miski z kukurydzą. Rezerwa.
Blanszować fasolę lima we wrzącej wodzie, aż będzie prawie miękka.
Schłodzić pod zimną wodą. Rezerwa.
Blanch fasolkę szparagową i rezerwy.
W dużym ciężkim rondlu roztopić masło i dodać kukurydzę i jej soki. Gotować na umiarkowanym ogniu przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Tymczasem, na patelni, renderować wieprzowinę soli, aż złoty kolor. Odstawić na ręczniki papierowe do osuszenia.
W dużym prowizorycznym parowcu przynieś bulion dworski na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu.
Dodaj rybę i parę przez 10 minut na cal grubości. Jeśli to konieczne, najpierw ugotuj grubsze kawałki, takie jak dorsz, a po kilku minutach dodaj cieńsze filety, takie jak bass lub weakfish, aby wszystkie były gotowane w tym samym czasie.
Gdy wszystkie ryby są w parowniku, umieść szalotki nad filetami.
Podczas gdy ryba jest gotowanie, dodać Lima i fasola szparagowa do kukurydzy, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj śmietanę, aby rozluźnić mieszaninę.
Na rozgrzany talerz wlać succotash, a następnie ułożyć rybę i odsolić wieprzowinę na succotash.
Ustaw szalotki nad rybą i służyć.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Król Frosch Riesling Auslese wszystkie naturalne niemiecki z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![King Frosch Riesling Auslese Wszystkie Naturalne Niemiecki]()
King Frosch Riesling Auslese Wszystkie Naturalne Niemiecki