Sui Mai: Chińskie Pierogi

Sui Mai: Chińskie Pierogi
Sui Mai: Chińskie pierogi to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. 20 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Jeśli masz kolendrę, skrobię kukurydzianą, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Z Chińskich Pierogów, Zupa Z Chińskich Pierogów, oraz Chińska Zupa Z Kurczaka.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. De Morgenzon Reserve Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty opiekanej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z kwiatowymi nutami wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans utrzymują się na finiszu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn