Sugo Grzybowe

Sugo Grzybowe
Mushroom Sugo to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. 906 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kostkę bulionu wołowego, liść laurowy, parszywy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle z grzybowym Ragu), Guanciale & Mandarin Sugo, oraz Sugo Wieprzowe Ze Strozzapreti.

Instrukcje

1
Umieść suche grzyby do namoczenia w misce z 2 szklankami ciepłej wody. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Powoli gotuj mieloną cebulę, aż będzie głęboko złoty: 
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim, gęstym dnie garnka (4 lub 5 quart) na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać mieloną cebulę i wymieszać, aby pokryć oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmieni głęboki złoty kolor, o 30 do 40 protokół. W razie potrzeby obniżyć temperaturę, aby cebula nie wyschła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1
Dodać zmieloną marchewkę i gotować przez 5-6 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać seler i gotować do miękkości, o 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3
Dodać czosnek, pietruszkę, rozmaryn, tymianek i majeranek. Gotować jeszcze 4-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Wyjmij porcini z moczonej cieczy, zachowując płyn. Najprostszym sposobem na to jest wlanie porcini i moczenie płynu przez filtr do kawy, do miski lub miarki. Pomaga to usunąć wszelkie ziarna, które mogą pozostawać w moczonej cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Grzyby drobno posiekać i dodać do warzyw w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaj wino: popchnij warzywa na jedną stronę garnka i zwiększ ciepło do wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodaj 1/2 szklanki czerwonego wina z boku garnka bez warzyw i gotuj na dużym ogniu przez 2-3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodaj pozostałe składniki i gotuj na wolnym ogniu: 
9
Dodaj sos pomidorowy, 1 1/2 szklanki płynu do namaczania grzybów, kostkę bulionu (rozbij ją palcami podczas dodawania) i liść laurowy do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i zmniejszyć ogień do niskiej.
11
Dodaj zmielony czarny pieprz do smaku. Przykryć garnek i dusić, mieszając od czasu do czasu, przez 1 1/2 godziny. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Podawać na polenta lub wrzucić z ravioli lub innego makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
RavioliRavioli
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn