Suflety z kaszy, sera i cebuli
Przepis kasza, ser i suflet cebulowy jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 10g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz pod ręką mleko, kaszę do szybkiego gotowania, por i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Suflety Z Kaszy, Sera I Cebuli, Suflety z kaszy i sera, oraz Suflety Z Kaszy Z Pomidorami I Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. masło cztery 1 1/4-cup soufflé potrawy. Roztopić 2 łyżki masła w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i por; sauté 3 protokół.
Wymieszać w 1 1/4 szklanki pełnego mleka i 1/2 łyżeczki soli, następnie kaszę; doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować, aż gruby, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół.
W międzyczasie, ubijać pozostałe 1/4 szklanki mleka i żółtka w małej misce, aby wymieszać.
Usuń kaszę z ognia. Wymieszać mieszankę żółtkową, następnie zieloną cebulę i 3/4 szklanki sera. Ubij białka w średniej misce, aż będą sztywne, ale nie wyschną. Złóż na kaszę w 3 dodatkach. Podziel mieszaninę między przygotowane potrawy (mieszanina dotrze aż do góry potraw).
Posypać 1/4 szklanki sera.
Piec suflety, aż puffed i brązowy na wierzchu, o 18 protokół.