Suflety z grzybami i Chèvre
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj sufletów z grzybami i Chèvre. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 15g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i zbierz mąkę, sól, grzyby shiitake i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Chevre Devils, Oda-to-Chèvre Bruschetta, oraz Chèvre Puree Ziemniaczane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 i posmaruj siedem 1-szklanek ramekinów masłem. Lekko płaszcz ramekins z 2 łyżki Parmigiano-Reggiano i ustawić je na solidnej blasze do pieczenia.
W średnim rondlu roztopić 4 łyżki masła.
Ubijamy mąkę i gotujemy na umiarkowanym ogniu przez 1 minutę.
Ubij w mleku i gotuj na umiarkowanie małym ogniu, aż będzie gładka i bardzo gęsta, o 2 protokół. Wymieszać z solą i cayenne. Z ognia ubijamy żółtka.
Przełożyć do dużej miski i wymieszać z grzybami.
W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka z kremem z kamienia nazębnego na średniej prędkości, aż pieniste. Zwiększ prędkość do wysokości i bij, aż utworzą się mocne szczyty. Za pomocą gumowej szpatułki złóż białka do bazy Suflera, aż nie pozostaną białe smugi.
Łyżka mieszanki suflet do ramekins, wypełniając je do 1/2 cala poniżej obręczy. Wsuń kciuk w obręcz każdego ramekina, aby suflet równomiernie się unosił.
Posypać Pozostałe Parmigiano-Reggiano na górze i piec w dolnej trzeciej części piekarnika, aż suflety są dmuchane i złoty brąz, o 20 protokół. Alternatywnie, piec w 7-filiżance sufl 375 przez 45 minut.