Suflet Ze Słodkich Ziemniaków
Suflet ze słodkich ziemniaków to bezglutenowe przystawka. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka jajek, tymianek, słodkie ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suflet Ze Słodkich Ziemniaków, Suflet Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Suflet Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec słodkie ziemniaki przez 1 1/2 godziny, lub do miękkości. Podnieść temperaturę piekarnika do 42
Słodkie ziemniaki obrać, gdy tylko będą wystarczająco chłodne, aby się nimi zająć; przenieść do miski. Używając ręcznego miksera elektrycznego, ubić słodkie ziemniaki z masłem, aż będą gładkie. Ubij śmietanę, Gruyre, brązowy cukier i tymianek; doprawić solą i pieprzem. Beat w jaja po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodatku.
Przełożyć puree ze słodkich ziemniaków do maślanego 8-by-11-calowego naczynia do pieczenia i piec przez 15 minut. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 400 i piec przez 30 minut dłużej, lub aż słodkie ziemniaki są lekko dmuchane i rumiane.
Przed podaniem pozostaw suflet ze słodkich ziemniaków na 10 minut.