Suflet Z Wermiszelami Pomidorowymi

Suflet Z Wermiszelami Pomidorowymi
Suflet z Wermiszelowego pomidora może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka sera romano, sól i pieprz, wermiszel i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Spróbuj Wermiszel z pomidorami, oliwkami i kaparami (Vermicelli alla puttanesca), Wermiszel ze świeżym sosem ziołowo-pomidorowym, oraz Wermiszel z pikantną wątróbką drobiową-pomidor dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pomidory odcedzić i posiekać, zastrzegając 1/2 szklanki płynu; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni; dodać mąkę, mieszając, aż będzie gładka. Stopniowo dodawaj zarezerwowany pomidorowy płyn; gotuj na średnim ogniu 2 minuty, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj zarezerwowane pomidory; kontynuuj gotowanie, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i będzie bąbelkowa. Wymieszać z serem, solą i pieprzem; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
4
Wermiszel gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
5
Połącz mieszankę pomidorów i wermiszel, dobrze mieszając. Żółtka ubić w średniej misce do miksowania, aż będą gęste i cytrynowe. Stopniowo wymieszać jedną czwartą mieszaniny wermiszelu w żółtka; dodać do pozostałej mieszaniny, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Białka ubić (w temperaturze pokojowej), aż będą sztywne, ale nie wyschną. Złożyć do mieszaniny wermiszel; łyżka do lekko nasmarowanej 1 1/2-quart zapiekanka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
7
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn