Suflet Z Wermiszelami Pomidorowymi
Suflet z Wermiszelowego pomidora może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka sera romano, sól i pieprz, wermiszel i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Spróbuj Wermiszel z pomidorami, oliwkami i kaparami (Vermicelli alla puttanesca), Wermiszel ze świeżym sosem ziołowo-pomidorowym, oraz Wermiszel z pikantną wątróbką drobiową-pomidor dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory odcedzić i posiekać, zastrzegając 1/2 szklanki płynu; odstawić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni; dodać mąkę, mieszając, aż będzie gładka. Stopniowo dodawaj zarezerwowany pomidorowy płyn; gotuj na średnim ogniu 2 minuty, stale mieszając.
Dodaj zarezerwowane pomidory; kontynuuj gotowanie, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i będzie bąbelkowa. Wymieszać z serem, solą i pieprzem; dobrze wymieszać.
Wermiszel gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Połącz mieszankę pomidorów i wermiszel, dobrze mieszając. Żółtka ubić w średniej misce do miksowania, aż będą gęste i cytrynowe. Stopniowo wymieszać jedną czwartą mieszaniny wermiszelu w żółtka; dodać do pozostałej mieszaniny, dobrze mieszając.
Białka ubić (w temperaturze pokojowej), aż będą sztywne, ale nie wyschną. Złożyć do mieszaniny wermiszel; łyżka do lekko nasmarowanej 1 1/2-quart zapiekanka.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut.