Suflet Z Sera Pleśniowego
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka sera, pieprzu, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Suflet Z Sera Pleśniowego, Suflet Z Serem Pleśniowym, oraz Suflet Z Kaszy Z Sera Pleśniowego podobnych receptur.
Instrukcje
Odstawić białka na 30 minut w temperaturze pokojowej. Płaszcz a 2-qt. danie z sufletem ze sprayem do gotowania i lekko posypać 2 łyżkami parmezanu; odstawić.
W małym rondlu połączyć mąkę i przyprawy. Stopniowo ubijać w mleku. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować i mieszać 1 minutę dłużej lub do zgęstnienia. Zmniejszyć ciepło. Wymieszać z serem pleśniowym i pozostałym parmezanem.
Zdjąć z ognia; przenieść do dużej miski.
Niewielką ilość gorącej mieszaniny wymieszać na żółtka; wszystko wrócić do miski, ciągle mieszając. Pozostawić do ostygnięcia lekko.
W innej dużej misce z czystymi naganiaczami ubijaj białka jaj i krem z kamienia nazębnego, aż powstaną sztywne szczyty. Szpatułką wymieszać jedną czwartą białka z serem, aż nie pozostaną białe smugi. Złóż pozostałe białka do połączenia.
Przełożyć do przygotowanego naczynia.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy góra będzie dmuchana, a środek będzie ustawiony.