Suflet z pieczywa i wędzonego sera
Bułka tarta-i-wędzony suflet serowy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 15g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, mleko, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Makaronem Z Serem Drobiowym Z Polewą Parmezanową, Przepis Na Suflet Z Wędzonym Cheddarem, oraz Tort Suflet Z Łososia Wędzonego.
Instrukcje
Roztopić masło w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj zieloną cebulę i podsmaż 4 protokół.
Mieszankę cebuli, bułkę tartą, a następnie 6 składników (bułka tarta przez żółtka) w dużej misce. Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością miksera, aż uformują się sztywne szczyty. Złożyć mieszaninę białka jaj do mieszaniny bułki tartej; łyżka do 2-quart sufl naczynia pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę i 5 minut lub do zestawu.