Suflet Z Patelni
Suflet z patelni może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 281 kalorii, 15g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, warzywa sałatkowe, pomidory winogronowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Bazylia i ser kozi patelnia suflet, Suflet z ciemnej czekolady z kremem z fasoli Tonka, oraz Patelnia brukselka z boczkiem i SHERRY i LODGE patelnia & Cookbook GIVEAWAY.
Instrukcje
W dużej misce ubić żółtka, szczypiorek, sól i pieprz. W osobnej misce, z mikserem elektrycznym na średniej wysokości, ubij białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Za pomocą szpatułki delikatnie złóż białka w mieszaninę żółtkową. Tymczasem, roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu i pochylenia do pokrycia boków.
Dodać mieszankę sufletów i pokruszyć ser na wierzchu.
Piec, aż jajka są dmuchane i złociste, o 10 protokół.
Pokroić w kliny. Podziel suflet, warzywa sałatkowe i pomidory między talerze.
Skropić zieleninę oliwą i podawać z cytryną.Wskazówka: kiedy robisz suflet z patelni, pamiętaj, że opróżnianie jest częścią naturalnego cyklu życia każdego suflu. Chociaż ta wersja patelni jest mocniejsza niż średnia receptury, nie bądź przerażony (lub przepraszający), gdy w końcu spada.