Suflet z cukinii z serem Monterey Jack
Suflet z cukinii z serem Monterey Jack wymaga około 2 godziny od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, masło, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 28%. Spróbuj Zupa Serowa Monterey Jack, Zupa Serowa Monterey Jack, oraz Grillowane Chipotle polane miodem nachos z kurczaka z sosem serowym Monterey Jack, smakiem awokado i Zwęglonymi Jalapenos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić cukinię i sól razem i umieścić w durszlak ustawiony w zlewie. Pozostawić do odsączenia na 1 godzinę, następnie wycisnąć płyn z cukinii i odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Przygotować 1 1/2 quart danie zapiekanki z roztopionym masłem.
Jajka ubić w misce z pieprzem, czosnkiem w proszku i pietruszką. Wymieszać z cukinią, serem Monterey Jack i wymieszać do połączenia.
Wlać do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Piec, Odkryte, w nagrzanym piekarniku, aż zestaw i złoty kolor na wierzchu, 45 minut do 1 godziny. Suflet odbywa się, gdy nóż włożony do środka wychodzi czysty.