Suflet z bakłażanem i trzema serami

Suflet z bakłażanem i trzema serami
Suflet z bakłażanem i trzema serami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.46 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka masła, ser fontina, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy to Suflet Z Bakłażana Au Gratin, Herbed Bakłażan (Bakłażan) Suflet, oraz Suflet Serowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Podgrzać 1 łyżkę oleju w każdej z 2 dużych patelni żaroodpornych do prawie palenia. Bakłażany przyprawiamy solą i układamy w patelniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
3
Dodać kawałek masła do każdego i wstrząsnąć patelnie na dużym ogniu do glazury bakłażany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
4
Przenieść patelnie do piekarnika i piec przez około 40 protokół, lub do miękkości i rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
W międzyczasie zawiń czosnek w folię i piecz przez około 25 minut lub do momentu zmięknięcia. Czosnek wycisnąć ze skórek do małego naczynia. Zostaw włączony piekarnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Pracując w 2 partiach, puree pieczone bakłażany z czosnkiem w robocie kuchennym. Zeskrobać puree do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Na małej patelni, toast nasiona kminku na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 40 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Przenieść do moździerza lub młynka do przypraw i ostudzić, a następnie zmielić na proszek. Do puree z bakłażana wymieszać kminek i 1/2 łyżeczki soli, następnie dodać żółtka, Pecorino i Fontinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
PecorinoPecorino
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
9
Masło płytkie 9-na-13-calowe szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
10
Posypać 1 łyżką parmezanu. W dużej misce ubij białka ze szczyptą soli, aż utworzą się jędrne szczyty. Złóż jedną trzecią ubitych białek do mieszaniny bakłażanów, a następnie delikatnie złóż pozostałe białka, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Zeskrobać do przygotowanego naczynia, posypać pozostałą 1 łyżką parmezanu i piec w górnej trzeciej części piekarnika przez około 17 minut, lub do momentu, aż napuchnie i ledwo ujędrni; podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Uwagi: Jeśli nie możesz znaleźć pepato Pecorino, użyj zwykłego Pecorino i dodaj 1 łyżeczkę grubo popękanego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
PecorinoPecorino
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn