Suflet Yam Kandyzowany

Suflet Yam Kandyzowany
Kandyzowany suflet Yam wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,16 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 508 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka masła, mielonego cynamonu, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suflet z ciasta francuskiego z kremem o zapachu pomarańczy, kandyzowanymi orzechami pekan i karmelowym sosem maślanym, Wyznanie # 67: uzależniony od kandyzowanych orzechów włoskich, szuka pomocy ... morelowy i kandyzowany chleb orzechowy, oraz Kandyzowany pomidor i kandyzowany bekon Pizzan i Gratis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodaj brązowy cukier i orzechy pekan. Dusić przez 3 minuty. W międzyczasie umieścić osuszone ziemniaki w dużej misce i posiekać drobno z masher ziemniaków (pozostawiając niektóre kawałki chunked).
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
PochrzynPochrzyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać mieszaninę cukru/orzechów pekan na ziemniaki. Mieszać aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
PochrzynPochrzyn
6
Dodać cynamon i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
7
Przełożyć na metalową patelnię. Top z polewą marshmallow.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
8
Piec przez 15 minut w temperaturze 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjąć z piekarnika i podnieść temperaturę piekarnika do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Piec przez dodatkowe 10 minut w temperaturze 400 stopni F, aby brązowo u góry, uważnie obserwując, aby nie przesadzić z brązowieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn