Suflet serowy Muenster z czerwoną papryką i sałatką z pomidorów

Suflet serowy Muenster z czerwoną papryką i sałatką z pomidorów
Suflet z serem Muenster z czerwoną papryką i sałatką z pomidorów może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 284 kalorie, 15g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz 3-calowe kostki bez skórki ser muenster, mielony kminek, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z grillowanych pomidorów, papryki i Portobello, Sałatka z papryki, pomidora, ogórka i pieczywa z grilla, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś mleko tylko na wolnym ogniu w małym rondlu; usuń z ognia. Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubić w mące; gotować zasmażkę 2 minuty, stale ubijając (nie brązowieć). Stopniowo ubij w ciepłym mleku. Gotować, aż sos będzie gładki i wystarczająco gęsty, aby upuścić z trzepaczką cienką wstążką, ubijając stale, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zdjąć z ognia.
4
Wymieszać z kminkiem i obficie doprawić solą i pieprzem; przenieść do średniej miski. Fajne 10 minut. (Baza Suflera może być wykonana z przodu. Naciśnij folię foliową na powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KminekKminek
BazaBaza
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Odstawić 2 godziny lub schłodzić 1 dzień. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.)
6
Rozgrzej piekarnik do 204°. masło 4-do 5-cup suflet danie; płaszcz wewnątrz z panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Żółtka ubić na 1 bazie sufletowej; wymieszać z kostkami sera. Ubij białka i szczyptę soli w innej średniej misce, aż będą sztywne, ale nie wyschną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
SerSer
BazaBaza
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Białka ułożyć na suflet w 3 dodatkach; przełożyć do przygotowanego dania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
BazaBaza
9
Piec suflet, aż nadmuchane, brązowy na wierzchu, i jędrne, ale jiggly w dotyku, o 28 protokół. Łyżka suflet na 4 talerze. Ułóż sałatkę obok i podawaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
* Dostępne w niektórych supermarketach i na rynkach azjatyckich.
1
Aby pokroić w kostkę miękki ser Muenster, zetrzeć skórkę, a następnie pokroić ser w plastry o grubości 1/3 cala. Zamrozić plastry 15 minut do firmy, a następnie pokroić w drobną kostkę. Oddzielić kostki na talerzu i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MuensterMuenster
SerSer
WołowinaWołowina

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mouton Cadet Bordeaux Rouge. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Gęsta czerwień z wyraźnym fioletowym odcieniem. Nos jest wyrazisty i złożony, bogaty w świeże i dojrzałe aromaty owocowe, zwłaszcza wiśni czerwonej i wiśni morello, z odrobiną przypraw. Atak na owoce jest bogaty i elastyczny, środkowe podniebienie pełne i owocowe na jedwabistych taninach. Pokazując atrakcyjną długość na podniebieniu, ma świeże i pikantne wykończenie, które wyraża typowy charakter merlota i bardzo wysoką jakość vintage.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn