Suflet serowy Cabrales z Endywią i azjatycką sałatką z gruszek

Suflet serowy Cabrales z Endywią i azjatycką sałatką z gruszek
Suflety serowe Cabrales z Endywią i azjatycką sałatką gruszkową to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mąki uniwersalnej, grubej soli koszernej, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Azjatycka Sałatka Z Gruszką I Cabrales Z Sosem Figowo-Portowym, Endywia I Azjatycka Sałatka Z Gruszek, oraz Sałatka z endywii, gruszek i sera pleśniowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło sześć 3/4 szklanki suflety lub kubki budyniu. Pył z mąką; wytrząsnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść naczynia na patelni. Roztopić 2 łyżki masła w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj 1/4 szklanki mąki; trzepaczka 1 minutę. Stopniowo dodawać mleko i ubijać, aż mieszanina będzie gęsta i gładka, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Zdjąć z ognia.
5
Dodać ser i ubijać do rozpuszczenia i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Ubij żółtka, pieprz i sól koszerną. Fajna baza Suflera 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
żółtko Jajażółtko Jaja
PieprzPieprz
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka w średniej misce, aż sztywne, ale nie suche. Białka ułożyć na suflet w 2 dodatkach (mieszanka będzie ciekła). Suflet podzielić między gotowe dania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Wlać tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dojść do połowy boków naczyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Piec, aż suflety będą lekko nadmuchane i złociste na wierzchu, około 35 minut (suflety nie mogą wznieść się ponad krawędź potraw). (Można przygotować 2 godziny wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć suflet z łaźni wodnej; odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
11
Umieść suflety na blasze i podgrzej w piekarniku 177° 10 minut.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
12
Podziel Endywię i azjatycką sałatkę gruszkową na 6 talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka AzjatyckaGruszka Azjatycka
EndiveEndive
13
Na każdym talerzu umieścić 1 suflet z sałatką i podawać.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. De Morgenzon Reserve Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty opiekanej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z kwiatowymi nutami wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans utrzymują się na finiszu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn