Suflet serowy Cabrales z Endywią i azjatycką sałatką z gruszek
Suflety serowe Cabrales z Endywią i azjatycką sałatką gruszkową to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mąki uniwersalnej, grubej soli koszernej, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Azjatycka Sałatka Z Gruszką I Cabrales Z Sosem Figowo-Portowym, Endywia I Azjatycka Sałatka Z Gruszek, oraz Sałatka z endywii, gruszek i sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło sześć 3/4 szklanki suflety lub kubki budyniu. Pył z mąką; wytrząsnąć nadmiar.
Umieść naczynia na patelni. Roztopić 2 łyżki masła w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj 1/4 szklanki mąki; trzepaczka 1 minutę. Stopniowo dodawać mleko i ubijać, aż mieszanina będzie gęsta i gładka, około 2 minut.
Dodać ser i ubijać do rozpuszczenia i wygładzenia.
Ubij żółtka, pieprz i sól koszerną. Fajna baza Suflera 15 minut.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka w średniej misce, aż sztywne, ale nie suche. Białka ułożyć na suflet w 2 dodatkach (mieszanka będzie ciekła). Suflet podzielić między gotowe dania.
Wlać tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dojść do połowy boków naczyń.
Piec, aż suflety będą lekko nadmuchane i złociste na wierzchu, około 35 minut (suflety nie mogą wznieść się ponad krawędź potraw). (Można przygotować 2 godziny wcześniej.
Wyjąć suflet z łaźni wodnej; odstawić w temperaturze pokojowej.
Umieść suflety na blasze i podgrzej w piekarniku 177° 10 minut.)
Podziel Endywię i azjatycką sałatkę gruszkową na 6 talerzy.
Na każdym talerzu umieścić 1 suflet z sałatką i podawać.